Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles, brukes og deles når du besøker visitvalle.no ("nettstedet").


PERSONLIG INFORMASJON SOM VI LAGRER:

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler vi inn opplysninger om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord du henviste til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".

 

Vi samler Enhets Informasjon ved hjelp av følgende teknologier:

-"Cookies" er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen, og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.

-"Loggfiler" -sporhandlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisning/ utgangssider og dato / klokkeslett.

-"Web beacons", "tags" og"pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?

Vi bruker Device Information som vi samler for å hjelpe oss med å skjerme formulig risiko og svindel (spesielt din IP-adresse) og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyserom hvordan våre kunder blar og interagerer med Nettstedet, og å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

 

DELE DIN PERSONLIGE INFORMASJON

Vi deler dine personlige opplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine personlige opplysninger, som beskrevet ovenfor.  Vi bruker GoogleWebmaster tools til å hjelpe oss med å forstå hvordan våre kunder brukernettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personlige opplysninger her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/.

Du finner mer informasjon her: http://www.youronlinechoices.com/nor/

Tilslutt kan vi også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, svare på stevning, søknadserklæring eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller ellers beskytte våre rettigheter.

DINE RETTIGHETER

Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg, og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rett, vennligst kontakt oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor. I tillegg er du oppmerksom på at vi behandler informasjonen din for å oppfylle avtaler vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du bestiller gjennom nettstedet) eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

ENDRINGER

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile foreksempel endringer i vår praksis eller av andre operative, juridiske eller lovgivningsmessige årsaker.

KONTAKT OSS

For mer informasjon om vår personvernspraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å klage, vennligst kontakt oss via e-post på per.henrik@visitvalle.no  Per Henrik Andersen eller på telefon +47 955 53 535